Nieuws

- Affiche KBO Goes: "Leden werven Leden"
- Open de affiche

Afsluitingen op- en afritten A58
* Persbericht Gemeente Goes. Lees meer
* Persbericht Rijkswaterstaat. Lees meer

KBO Zeeland
Nieuwsbrief voor besturen, kaderleden en leden van de KBO afdelingen in Zeeland.
NieuwsFlitZ Nr.69, 19-09-2017 - Lees meer
NieuwsFlitZ Nr.68, 03-09-2017 - Lees meer
NieuwsFlitZ Nr.67, 13-08-2017 - Lees meer
NieuwsFlitZ Nr.66, 17-07-2017 - Lees meer
NieuwsFlitZ Nr.65, 02-07-2017 - Lees meer

Magazine WijSr krijgt andere naam.
Het magazine van KBO - PCOB WijSr verandert van naam. Oorzaak hiervan is een conflict met het mediabedrijf Wij Special Media dat het blad WIJ voor aanstaande enjonge moeders publiceert. Het bedrijf is bang dat er bij lezers en adverteerdersverwarring zal ontstaan tussen hun blad ‘Wij Jonge Ouders’ en het KBO-PCOBmagazine ‘WijSr’.
Lees meer


Bereikbaarheid 112 doven en slechrhorenden (15)
Minister informeert Kamer over 112 voor doven en slechthorenden. Minister Blok van Veiligheid en Justitie stuurde eind juni een brief naar de Tweede Kamer over de bereikbaarheid van 112 voor doven en slechthorenden. In deze brief schrijft hij dat ‘de politie een wijziging voorbereidt in de technische 112 dienstverlening die ook moet bijdragen aan een betere communicatie met doven en slechthorenden.’
Lees meer


Radioaanbod voor senioren laat te wensen over (15)
Senioren zijn minder te spreken over de muziekkeuze van de publieke radiozenders. Dat blijkt uit de vele reacties die KBO-PCOB ontvangt op een ingezonden brief in ledenmagazine WijSr.
Lees meer


Minister nodig voor Ouderen en Maatschappij (14)
Het is belangrijk dat er een coördinerend minister komt voor Ouderen en Maatschappij. Dat zou bij de formatie moeten worden geregeld. Daarvoor pleiten ruim 20 organisaties van ouderen, mantelzorgers en zorgaanbieders, waaronder KBO-PCOB. Zij bundelen de krachten om de problemen op te pakken die ouderen met een kwetsbare gezondheid en hun naasten ervaren.
Lees meer


Rijbewijskeuringen 75+ vanaf € 25,=.
- Lees meer